Organisatie

HET KERNTEAM
Frouwkje Smit

Frouwkje Smit

Artistiek Coördinator

Frouwkje Smit (1980) is beeldend kunstenaar, fotograaf en een conceptueel denker, ze is altijd op zoek naar verbinding en werkt het liefst in de openbare ruimte. Ze woont en werkt in Amsterdam en Curacao.

Frouwkje is mede-oprichter van Box 71, initiatiefnemer van Pak Je Avond en Het Tijdelijk Monument en als artistiek leider eindverantwoordelijke voor iLand Art.
Mail Frouwkje: [email protected]

Annerike Hekman

Annerike Hekman

Zakelijk leider

Annerike Hekman (1987) is geschoold als antropoloog en videograaf, en heeft hart voor milieuthema's en een inclusieve samenleving. Ze pendelt tussen Amsterdam en Antwerpen waar ze woont en werkt.

Annerike is vanaf het begin betrokken bij Pak je Avond en sinds 2016 verantwoordelijk voor de interne administratieve organisatie van iLand Art.
Mail Annerike: [email protected]

Beylula Yosef

Beylula Yosef

Community builder

Beylula Yosef (1987) is toegepast psycholoog, dichter en docent op de HVA. Ze woont en werkt in Amsterdam.

Beylula is mede-initiatiefnemer van Pak Je Avond en ontfermt zich over de iLandArt community. Wil je meer weten, wil je betrokken raken bij de community of heb je een idee voor een project? Mail Beylula: [email protected]

COORDINATOREN

TESSA HENDRIKS (1987) is Coördinator Box71. Tessa is community en boomhutten kunstenaar woonachtig en werkzaam in Amsterdam. Ze is sinds voorjaar 2015 betrokken bij box71, ze werkt het liefst in de publieke ruimte en organiseert op verschillende scholen kunstprojecten, daarnaast geeft ze ook les op de HKU bij de docentenopleiding beeldende kunst. Contact: [email protected] en Het Boomhuttenmeisje.

 
LIEVE TOCH (1964) is coördinator Dialoogtafels. Lieve is jongeren coach, dialoog begeleider, kinderverpleegkundige en heeft een eigen praktijk Het Werkt in de Klipperstraat. Lieve woont in Amsterdam en komt uit België. Ze een belangrijke verbinder tussen de kinderen, jongeren, ouders, vrijwilligers, stagiaires en de kunstenaars van Box 71.

HET BESTUUR
    Olaf Wilders 
   
Khadija AL Mourabit            
 

Gerolf  Slot